Trimsalon 't Trimparadijs
 GESLOTEN PER 1 APRIL 2021
 
Bij Trimsalon 't Trimparadijs kun je o.a. terecht voor het plukken, effileren, uitwollen, scheren, wassen en nagels knippen van jouw trouwe viervoeter. 

Trimsalon ‘t Trimparadijs is een kleinschalige trimsalon waarin liefde en aandacht voor je hond centraal staan.Enkele enthousiaste reacties 

  "Vandaag zijn we met Bindi naar 't Trimparadijs geweest. Het was haar eerste trimbeurt. De trimster was super lief en Bindi zag er super uit! Zeker een aanrader!" 


 "Ik was vanmorgen in de salon met onze Indy, we hadden een gratis trimbeurt gewonnen. Nou ja, Indy dan. Was echt super, weer blij hondje en baasje. Zo blij, je ziet ons zeker terug....een echte aanrader...nogmaals thanks!"

"Wat is onze Saar prachtig geplukt, wij zijn super tevreden!! En Sonja en haar dochter waren super lief voor Saar. Wij komen zeker terug bij de volgende plukbeurt" 
 "Wild kwispelend kwam Sammy op Sonja af. Dat was een goed voorteken! Haar eerste plukbeurt was wel even wennen voor Sammy. Maar Sonja weet wat ze doet en dat doet ze op een kordate en liefdevolle manier. Ze werkt snel, stelt baasje en hond op hun gemak en laat zien dat ze een echte prof is. Hopelijk kwispelt Sammy volgende keer ook weer net zo enthousiast!"


“Schone nette trimsalon. Goede service en kennis van het vak. Je kunt daar je dier met 100% vertrouwen en liefde achterlaten voor een topresultaat. Kortom een aanrader!!"


Heb je deze leuke tassen al zien hangen voor de trimsalon? Ook andere rassen/kleuren zijn mogelijk. Zelfs de naam van jouw hond/kat/konijn kan erop geborduurd worden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram